İçeriğe geç

Telefon Çalarken Kapandı Kim Aradı

Telefon kapalıyken kim aramış nasıl öğrenilir?

CallerKnow Plus servisi, telefonunuz kapalıyken veya telefonunuz açıkken ancak aranmak istemediğinizde telefonunuza kısa mesaj göndererek sizi kimin, ne sıklıkta ve ne zaman aradığını öğrenmenizi sağlar. Ayrıca, müsait olmadığınızda sizi arayan hat sahiplerinin ad ve soyad bilgilerine de erişebilirsiniz.

Telefon çalarken kapandı kim aradı Vodafone?

Tek yapmanız gereken CANCEL ARAYANKIM yazıp 8000’e SMS göndermek.

Telefon çalarken kapandı kim aradı Türk Telekom?

Türk Telekom operatörünün Arayanınızı Tanıyın servisini ayda sadece 4,28 TL karşılığında kullanabilirsiniz. Bu servisi satın almak için ACIK yazıp 5555’e gönderebilirsiniz. Ayrıca telefonunuz açık olsa bile rahatsız edilmek istemiyorsanız Arayanınızı Tanıyın servisini kullanabilirsiniz.

Telefon kapalıyken kim aramış Türk Telekom ücretsiz?

CallerKnow ile artık sizi kimin, ne zaman ve ne sıklıkla aradığını bulmak çok kolay! Aşağıdaki yöntemleri kullanarak Know Caller servisini aktifleştirebilirsiniz. ArayanıBil servisine aylık abonelik almak için ARAYANIBIL yazıp 7073’e SMS gönderebilirsiniz.

Telefon kapalıyken kim aramış ücretsiz mi?

2024’te arayanları ücretsiz görün. Telefonunuzun pili bittiğinde veya sinyalin olmadığı bir alana girdiğinizde, doğal olarak sizi kimin aradığını merak edersiniz. Neyse ki, bu sorunun cevabı oldukça basit ve Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom aboneleri için ücretsiz!

Telefon kapalıyken kim aramış nasıl öğrenilir Vodafone?

Aylık Kim Bu hizmeti için KIM yazıp 7544’e gönderebilirsiniz.

Telefon çalarken kimin aradığını göremiyorum.?

Telefonunuzdaki Contacts uygulamasına gidin. Sağ üst veya soldaki üç noktaya tıklayarak Settings’e dokunun (bu aynı zamanda Settings simgesi de olabilir). Açılan sayfada More settings’e tıklayın. Burada bir çağrı bekletme özelliği var, etkinleştirin.

Telefon kapalıyken kim aramış mesajı gelmiyor?

Cevapsız arama bildirimlerini etkinleştirirseniz, telefonunuz kapalıyken bile bu uyarıları alırsınız. İşte nasıl: Telefonunuzun Ayarlar sekmesini açın. Bildirimler’i seçin. Ardından Bildirimlere izin ver’e gidin.

Telefon kapalıyken mesaj gelir mi?

Sesli mesaj özelliği de mobil operatörünüz tarafından yönetilir; bu, cep telefonunuz tamamen kapalıyken bile sesli mesajlar almanıza olanak tanır. Çünkü mobil operatörler akıllı telefonlar üzerinde bu kadar büyük bir kontrole izin vermez.25 Mayıs 2024Sesli mesaj özelliği de mobil operatörünüz tarafından yönetilir; bu, cep telefonunuz tamamen kapalıyken bile sesli mesajlar almanıza olanak tanır. Çünkü mobil operatörler akıllı telefonlar üzerinde bu kadar büyük bir kontrole izin vermez.

Telefonu kapalı birini arayınca ne olur?

Telefonun kapalı olup olmadığını nasıl anlarsınız? Birini aradığınızda, “Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor.” mesajını görebilirsiniz. Bu mesaj, kişinin telefonunun kapalı olduğu veya şebekede olmadığı anlamına gelebilir.

Kimin aradığını gösteren uygulama?

Upcall Nedir? Upcall, arama deneyiminizi farklılaştıran ve zenginleştiren yepyeni bir uygulamadır. Uygulama sayesinde; telefonunuz çalarken arayanların isimlerini, telefon rehberinizde kayıtlı olmasalar bile öğrenebilirsiniz.

*43 nedir Türk Telekom?

Hizmetler. Çağrı bekletmeyi nasıl etkinleştiririm? *43# tuşlayıp Ara tuşuna basarak çağrı bekletmeyi etkinleştirebilirsiniz. Çağrı bekletmeyi devre dışı bırakmak için sadece #43# tuşlayıp Ara tuşuna basın.

Telefonum kapalıyken kim aramış nasıl öğrenilir?

KIM’e SMS gönderip 2200’e göndererek, sizi kimin ne sıklıkla aradığını belirten ‘Kim Aradı’ SMS mesajları alabilirsiniz. Kim Aradı servisiyle, telefonunuz kapalı veya ulaşılamıyor olduğunda, sizi kimin, ne sıklıkla ve ne zaman aradığı bilgisi cep telefonunuza SMS yoluyla gönderilir.

Telefon kapalıyken kim aramış Turkcell ücretli mi?

1 yeni mesajınız var ✉️ Telefonunuz kapalıysa veya size ulaşılamıyorsa, Kim Aradı servisiyle sizi kimin aradığını kolayca öğrenebilirsiniz. 📱 Aylık 3,99 TL’ye abone olmak için: 👉ly/KimAramis.

Türk Telekom arayanı bekletme nasıl yapılır?

Son aranan kişiyi beklemeye alıp ilk aranan kişiye geri dönmek için, kapatma tuşuna basın, özel bir çevir sesi alın ve 0’a basın. Bu fonksiyonu kullanmak ücretsizdir. Bu fonksiyonun kaydı, kontrolü ve iptali merkezi telefon santrali aracılığıyla gerçekleştirilir.

Telefon kapalıyken kim aramış mesajı gelmiyor?

Cevapsız arama bildirimlerini etkinleştirirseniz, telefonunuz kapalıyken bile bu uyarıları alırsınız. İşte nasıl: Telefonunuzun Ayarlar sekmesini açın. Bildirimler’i seçin. Ardından Bildirimlere izin ver’e gidin.

Getcontact telefon kapalıyken kim aramış?

Yardım Servisi (bundan böyle “Yardım Servisi”, “Yardımcı” veya “Yardım Servisi” olarak anılacaktır): Telefonunuz kapalıyken, ulaşılamıyorken, meşgulken veya cevaplanmadığında çağrıları yönlendirmenize, çağrıları cevaplamadan önce çağrılar hakkında bilgi almanıza ve kimin aradığını bilmenize olanak tanır.

Arayan numaranın kim olduğunu gösteren uygulama?

Upcall Nedir? Upcall, arama deneyiminizi farklılaştıran ve zenginleştiren yepyeni bir uygulamadır. Uygulama sayesinde; telefonunuz çalarken arayanların isimlerini, telefon rehberinizde kayıtlı olmasalar bile öğrenebilirsiniz.

Kimin aradığını öğrenme?

Operatörün bilinmeyen numara servisini kullanabilir, 11880’i arayabilir veya bir kişinin telefon numarasını mesaj yoluyla bulabilirsiniz. Vodafone abonesiyseniz 11842’ye, Turkcell abonesiyseniz 11832’ye veya Türk Telekom abonesiyseniz 11855’e SMS göndererek telefon numaranızı öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir